MUIC Welcomes Delegates from KMUTT School of Architecture & Design

Mahidol University International College (MUIC) welcomed a group of students and professors from the School of Architecture & Design, King Mongkut’s University of Technology Thonburi on October 10, 2018 at Room 420, Aditayathorn Building.

The students and professors visited MUIC in order to learn more about the architecture and design of its newest facility, Aditayathorn Building. They also had a Q&A session with MUIC staff. Afterwards, the students took a tour of Aditayathorn Building taking note of its modern design and energy-conserving features.

เมื่อวันที่ 10 ตุลาคม 2561 ที่ผ่านมา วิทยาลัยนานาชาติ มหาวิทยาลัยมหิดล ให้การต้อนรับนักศึกษาและอาจารย์จากคณะสถาปัตยกรรมศาสตร์และการออกแบบ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี เข้าเยี่ยมชมอาคารและรับฟังการบรรยายสรุปเกี่ยวกับกระบวนการทำงาน แนวความคิด การออกแบบอาคาร รวมถึงการนำวัสดุมาใช้กับอาคาร ณ ห้อง 420 อาคารอทิตยาทร วิทยาลัยนานาชาติ

ในโอกาสนี้คณะฯ ได้พูดคุยซักถามข้อมูลกับเจ้าหน้าที่ผู้ดูแลอาคาร ก่อนจะเยี่ยมชมภายในอาคารอทิตยาทร ซึ่งเป็นอาคารที่ออกแบบภายใต้แนวคิดประหยัดพลังงาน ในขณะเดียวกันก็มุ่งเน้นให้มีบรรยากาศแบบสากลด้วยศิลปะสมัยใหม่และเหมาะสมกับคุณภาพชีวิตของนักศึกษา ทั้งนี้เพื่อเพิ่มพูนความรู้และประสบการณ์ด้านการออกแบบให้กับนักศึกษา